Wat zijn de ervaringen van onze LXR® deelnemers?

LXR groepsfitness

LXR® ervaringen

Nieuwsgierig naar de LXR® ervaringen van onze deelnemers? LXR® lanceert komend kwartaal alweer haar 5e release en we vroegen ons af wat de deelnemers eigenlijk van LXR® vinden. We vroegen wat rond bij sportclub Sport2Bfit en dit is wat we te weten zijn gekomen!

Francis

Francis, 28 jaar vindt het leukste aan LXR® dat het vernieuwend, afwisselend, uitdagend en grensverleggend is. Ze vindt het fijn dat je in korte tijd maximaal kunt trainen.
“Ik vind de goede combinatie van even extra al je spieren en je conditie trainen vernieuwend. De les is afwisselend, kort maar toch mega intensief!”

Suze

Suze, 23 jaar zegt dat ze LXR® leuk vindt omdat je veel je rug en core traint in een korte tijd en gebruik maakt van de LXR® bag waardoor je andere bewegingen maakt.
Suze blijft gemotiveerd om naar de sportschool te gaan door de nieuwe releases van de groepslessen. “Afwisseling in lessen en voelen dat het steeds gaat gedurende één release”.

Denise

Denise, 30 jaar vindt de LXR® muziek erg leuk en is blij met de les omdat er niet zoveel herhalingen in zitten. Op de vraag ‘Wat vind je fijn aan groepslessen?’ antwoorde zij: “Dat je er doorheen wordt geholpen/gemotiveerd en dat je zelf niet hoeft te bedenken welke oefeningen je gaat doen.”

Lienke

Lienke, 18 jaar vindt de LXR® training intensief en met leuke afwisseling van bewegingen. “Je traint veel verschillende spieren.” Lienke gaat naar de sportschool om fit te blijven en blijft door groepslessen gemotiveerd om door te gaan, waardoor je langer doorgaat.

Aolina

Voor Aolina, 35 jaar, blijven de swings en rotaties een uitdaging. Ze vindt LXR® intensief, functioneel en uitdagend en sport maar liefst 5 a 6 keer per week!

Sofie

Sofie, 27 jaar sport altijd met anderen omdat dit gezelliger is waardoor je vaker gaat. Ze vindt LXR® weer iets anders dan ander lessen en vind het fijn dat het een les van een half uur is die wel heel inspannend is.

Eline

“LXR® werkt beter dan een barbell/stang i.v.m. blauwe plekken in je nek” zegt Eline, 40 jaar. Ze vindt LXR® explosief en pittig en je traint je spieren én conditie. Eline vindt groepslessen meer motiverend dan wanneer je alleen fitnesst of hardloopt.

 

Ben jij het met deze deelnemers eens? Wat vind jij van LXR®? Laat het ons weten via de website van House of Workouts

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

LXR op Facebook LXR op Twitter LXR op Google Plus LXR op Instagram