Waarom LXR® op de sportclub? Mastertrainer en clubeigenaar Dennis legt uit!

lxr sportclub

Wil je als sportclub meegaan met de trends?

Als je nu op de lesroosters kijkt van de sportclubs, zie je een verschuiving in de lessen. We zien meer korte en intensievere lessen!

Wil je als sportschool mee met de trend? Dan ben je op zoek naar programma’s die daar goed op aansluiten, hier weet Dennis, Mastertrainer en eigenaar van sportclub Sport2Bfit alles van. “Jouw leden zijn op zoek naar kort, intensief, krachtig en functioneel trainen! Een les waarbij je krachttraining doet, zodat je het verschil ziet als je getraind hebt.”

Bij de ontwikkeling van LXR® Training is daar goed over nagedacht

Een stoere Strength training, lekkere muziek en functionele bewegingen met de LXR® bag zorgen ervoor dat deze les voorbij vliegt! Een voldaan gevoel in je benen, je core en bovenlichaam is het gevolg. Hierna kan je nog 15 min stretchen en ontspannen. Dit doen wij tijdens de Mobility training d.m.v. de foamroll en de stretches.
Dit is ook de reden dat wij op de club meer LXR® lessen zijn gaan geven. Door de vaste choreografie is de les goed te volgen en kunnen we de les door middel van de vele opties lichter of zwaarder maken voor onze deelnemers. Het fijne hiervan is dat elke deelnemer op zijn of haar niveau kan trainen en in het half uur trainen het maximale uit zichzelf kan halen.

Als clubeigenaar was dit precies de les waar wij naar op zoek waren. De training sluit perfect aan op onze doelgroep. De les is een vernieuwing op ons lesrooster en de reacties van de deelnemers zijn super. Ze zijn enthousiast! Heerlijke training, precies wat ik zoek, kort en intensief!
Wij zijn op de club erg blij met onze investering. De LXR® bags geven een stoere uitstraling en hiermee zorgen wij voor een vernieuwing op ons lesrooster en blijven wij vooruitstrevend.

Wil jij een proefles LXR® volgen? Dat kan! Kom gerust eens een lesje meedoen bij mij op de club, gezellig!
Sport2Bfit in Hazerswoude. Stuur een berichtje naar frederique@houseofworkouts.com wanneer je je wilt aanmelden.

Wil je liever een proefles LXR® dichter bij jou in de buurt volgen? Bekijk dan de clubfinder van House of Workouts.

 

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

LXR op Facebook LXR op Twitter LXR op Google Plus LXR op Instagram