Waarom is de LXR® Training zo’n succes?

waarom is lxr training een succes

De succesformule van LXR® Training

Sinds de officiële release van LXR® training tijdens het XCORE® kwartaal in december hebben we ontzettend veel positieve reacties ontvangen. De workout slaat aan: zowel de instructeurs als de deelnemers in de club zijn super enthousiast en veel lessen zitten vol! De opnames van LXR® #3 zijn net achter de rug en we kunnen niet wachten om de nieuwe release te presenteren op het kwartaal en alle fitnessevents die op de agenda staan, zoals Healthy Fest en Fit Fair.

Ik vind het elke keer opnieuw weer ontzettend gaaf om een nieuwe les te ontwikkelen. Het proces start met het uitproberen van paar nieuwe ideeën, het verzamelen van vette muziek en een testronde met het LXR® team. Zo trainen we met het LXR® Team vaak samen bij Sport2BFit, de club van LXR® Master Trainer Dennis. Als de nieuwe les staat, testen we hem een aantal keer bij de klanten variërend van beginners tot gevorderden en vragen we om hun reactie. Op die manier proberen we zo dicht mogelijk bij de beleving van onze klanten te blijven en elk kwartaal weer een perfecte les neer te zetten.

Ons doel was een trainingsprogramma te ontwikkelen met aandacht voor kwaliteit en zichtbare resultaten, toegankelijk voor iedereen! Waarom we je succes durven te garanderen lees je hieronder.

Intensity over complexity

HIIT lessen garanderen meer resultaat in minder tijd. Wie wil dat nou niet? Maar veel van dit soort lessen zijn simpelweg te zwaar of te moeilijk voor veel mensen, waardoor die gegarandeerde resultaten uitblijven… De LXR® trainingen zijn zwaar en intensief- je wordt nooit zonder spierpijn wakker de volgende dag, maar nog belangrijker vinden we dat de les toegankelijk is voor heel veel sporters! Je hoeft dus geen crossfitter te zijn om mee te doen en resultaten te boeken.
Daarbij is een LXR® training niet complex: de les bevat geen ingewikkelde choreografie en de bewegingen zijn makkelijk aan te leren. Veel functionele beweegpatronen komen steeds opnieuw terug, waardoor je je als deelnemer focust op intensiteit en niet op complexiteit.

Results As good as the workout!

De combinatie van High Intensity Interval Training en functionele kracht spreekt veel mensen aan, omdat ze hun conditie willen verbeteren, maar vooral letterlijk beter “in shape” willen komen. Ook steeds meer dames realiseren zich dat intensieve krachttraining de enige manier is om je shape te veranderen. De fitness bag doet zijn werk blijkbaar goed!

Working out can be fun met LXR® Training

Meedoen is 1, maar volhouden is 2! Als je resultaten wilt boeken, tenminste… Dus hoe effectief en intensief een les ook belooft te zijn, je zult jezelf moeten motiveren op er elke week weer te staan! Dus mag en les ook best een beetje leuk zijn toch? Wij hebben je een handje geholpen door muziek te selecteren die past bij het karakter van elke beweging en je helpt het beste uit je training te halen.

Unlock your body, Release your Strength


Een LXR® training gaat niet alleen over het verleggen van je grenzen. Soms moet je juist luisteren naar je lichaam om sterker te worden. LXR® Mobility is een intensieve training van 15 minuten waarin foam rolling en stretching worden gecombineerd in een vloeiende “mobility flow” die je flexibel, ontspannen en energised de trainingszaal doen verlaten. Je hoeft dus geen yogi te zijn om te werken aan soepele spieren!

Wil je ook eens een LXR® training volgen? Check dan hier op welke clubs en events LXR® aanwezig is!

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

LXR op Facebook LXR op Twitter LXR op Google Plus LXR op Instagram