Voorbereiding LXR® release #4 in volle gang: LXR® mastertrainer Borke verteld

Zo maar een woensdag

Om 6.45 uur gaat de wekker. Met mijn slaperige kop druk de snoozzknop in om nog 15 minuten te blijven liggen. Om 7.00 uur is het dan echt tijd om uit bed te gaan. Geen probleem want vandaag staat LXR®, LXR® en nog meer LXR® trainingen op het programma. Dit wordt een topdag dus!

Eerst ga ik ontbijten want dat is het belangrijkste onderdeel van de dag. Koffie en een verse smoothie staan op het menu. Ik doe wat yoghurt, aardbeien, een appel, wat blauwe bessen, havermout en water in de blender en het kampioenen ontbijt is klaar. Snel spring onder de douche, poets ik mijn tanden en loop ik fris en fruitig naar buiten.

Yes, topless!

Qua weer had ik het niet beter kunnen treffen. Het dakje van mijn tuut kan er af. Heerlijk cruise ik topless naar mijn eerste afspraak.

Mastertrainer Borke

Het kan niet op(en)

Misschien weet jij het nog niet maar ik ben een fan van open bruggen. Telkens als ik voor een open brug sta moet deze natuurlijk vast gelegd worden en ook op smoelenboek geplaatst worden.

Dit is jaren geleden begonnen als grap maar ik word dagelijks nog door andere getagd als ook zij voor een open brug staan. Ook deze keer val ik met mijn neus in de boter 🙂

Mastertrainer Borke

Is het geen plaatje?

Voorbereiding voor LXR® release#4

Ik hoop dat deze keer niet al te lang hoef te wachten want ik heb een afspraak met de andere LXR® trainers. Vandaag gaan we de nieuwe LXR® release #4 uitproberen en kijken of alles loopt zoals wij hopen.

Samen met mastertrainers; Geert, Ingrid en Dennis is het knallen geblazen, de LXR® bags vliegen van links naar rechts en van boven naar beneden. Whoah deze is vet! En ik kan jullie al wel verklappen LXR® release #4 wordt FEEST! 💪

LXR® release

Relaxmoment

Als trainer moet je natuurlijk goed zorgen voor jezelf. Want al dat sporten zorgt natuurlijk voor vermoeide spieren en zeker met LXR® train je het hele lichaam super goed. Om mijn lichaam te laten relaxen/resetten ga ik naar mijn grote vriend Bryan Chin A Foeng van Salvador massages. Hij mag zich helemaal uitleven en mij weer resetten voor vanavond want dan geef ik weer een LXR® les.

  Mastertrainer Borke

P.s. nu lach ik nog..

LXR® les bij Olympia:

En dan is het zover, we staan voor de deur van Olympia Sport and Health. Ik ben er klaar voor….. Ik heb een hele leuke LXR®mix voor de deelnemers. Ik hoop dat ze net zo blij hiervan worden als ik.

Vandaag was het erg warm dus het was zweten geblazen maar mijn toppers hebben het goed vol gehouden. Ik ben trots op deze groep! #seeyanexttime #lxrforlife

Mastertrainer Borke

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

LXR op Facebook LXR op Twitter LXR op Google Plus LXR op Instagram