LXR® wint publieksprijs Body Life Innovatie Award 2017

body life innovatie award 2017

Vorige week was een spannende week voor mij en voor LXR®! We zijn met LXR® genomineerd voor de Body Life Innovatie Award! Deze award wordt uitgereikt aan het meest vernieuwende product, programma of concept in de fitnessbranche van het afgelopen jaar.

Meest vernieuwende programma

In de eerste ronde was het aan het publiek om een winnaar te bepalen. Via de website kon iedereen zijn stem uitbrengen op zijn favoriete innovatie en wij hebben uiteraard flink ons best gedaan om alle fitness professionals en fitnessliefhebbers aan te moedigen op ons te stemmen!

En dat is goed gelukt, want na de sluiting van de publieksronde stonden we dankzij jullie op de eerste plaats!

Op 21 mei is de officiële uitreiking Body Life Innovatie Award 2017

De top 12 ging door naar de vakjury ronde, waar alle kandidaten hun concept moesten “pitchen” aan een panel van professionals. In een presentatie van maximaal 5 minuten moest je kunnen uitleggen waarom jouw concept recht heeft op die felbegeerde Innovatie Award 2017!

Dus met lichte spanning, maar vooral heel veel enthousiasme heb ik mijn beste beentje voorgezet. Op de uitslag moeten we helaas nog even wachten: op 21 mei is de officiële uitreiking…

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

LXR op Facebook LXR op Twitter LXR op Google Plus LXR op Instagram