Over ons

LXR® is een nieuw fitness programma van House Of Workouts. In 2004 zijn we gestart met de 1e groepstraining genaamd XCORE®.  Inmiddels heeft dit energieke bedrijf drie groepsles concepten op haar naam staan; XCORE®, BRN®, en nu LXR®. Het nieuwste fitnessprogramma LXR® is gericht op kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie.

 

Renata Jarz, founder van House Of Workouts

LXR® Fitness is geen toverdrank of magic pill

LXR® is de derde workout. Deze functionele training van 30 minuten geeft je energielevel een enorme boost. De krachttraining is gericht op flexibiliteit en spierherstel. In tegenstelling tot wat de naam elixer doet vermoeden gaat het niet om een toverdrank of magic pill maar een kwestie van hard werken, vermengd met een beetje luxe. Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van een fitness bag. Verschillende oefenen wisselen elkaar in hoog tempo af. Hoe ziet de LXR® workout eruit?

Fitness workout voor high end clubs

Met de opkomst van de low-budget fitness clubs is het voor veel ondernemers lastig om het hoofd boven het water te houden. Als ondernemer moet je altijd scherp blijven, creatief zijn en vooral outside the box durven denken. Onderscheidenheid speelt een steeds belangrijkere rol. Een sportschool met leuke, afwisselende lessen trekt direct meer sporters aan. Tegenwoordig hebben de meeste mensen geen tijd voor hele lange fitness sessies, de belangrijkste succesfactoren zijn: effectief en resultaatgericht. Wij vinden het belangrijk om samen te werken met onze clubs, daarom helpen wij onze House of Workouts licentiehouders met de marketing en het opleiden van enthousiaste instructeurs.

LXR® licentiehouder worden?

Bij House Of Workouts willen wij dat jij als fitnessondernemer succesvol wordt en blijft met behulp van onze groepstrainingen. Dit kan alleen als het hele plaatje klopt; een goede introductie van de groepstrainingen door het receptie personeel, de beste instructeurs, het WOW gevoel tijdens de training en zeer enthousiaste deelnemers die met een glimlach JOUW club verlaten. HOW? HOW!

LICENTIEHOUDER WORDEN BIJ HOW

LXR op Facebook LXR op Twitter LXR op Google Plus LXR op Instagram