LXR®#5 is yours! Go and spread this kick-ass workout!

LXR kwartaalbijscholing supperclub

Inmiddels zijn we weer bij gekomen van een aantal toffe kwartaaltrainingen. Zo was er het speciale event van HOW in de Supperclub èn stond er voor het eerst een LXR® kwartaaltraining op het programma in Breda!

De release van LXR® #5 is een feit en wat hebben we daar naar uitgekeken! Bij House of Workouts blijven de trainers en choreografen altijd scherp en wordt er kritisch gekeken naar hoe we de workouts nog beter kunnen maken. Op welke manier dan ook. Wat de LXR® workout betreft, is er ook goed geluisterd naar jullie feedback van het afgelopen jaar. Achter de schermen hebben LXR® Mastertrainers Borke en Dennis keihard gewerkt en is het format enigszins aangepast.

LXR® #5 is een hele vette release geworden! Het mooie is, dat de choreografie veel eenvoudiger is dan voorheen. Duidelijke rondes, vloeiende overgangen en veel herhalingen. Dit is natuurlijk al een dikke plus voor alle instructeurs. Immers, een snel te leren choreografie scheelt tijd, geeft ruimte om meteen te coachen en is ook toegankelijk voor instructeurs die nog niet zo bekend zijn met pre-choreo lessen. Dat laatste is een groot voordeel voor de club, zij zijn niet meer alleen afhankelijk van groepslesinstructeurs maar kunnen ook veel gemakkelijker fitness trainers inzetten.

De reacties waren dan ook zeer enthousiast! ‘De muziek was tof!’ ‘Gemakkelijk te volgen!’ ‘Een fijne opbouw en ingebouwde challenge!’ zijn veel gehoorde kreten na de lancering van LXR® #5.  Naast de makkelijkere choreografie, zijn de unieke eigenschappen van de LXR® bag volledig benut. Zo begint de les met een lichte bag en verzwaren we halverwege door de losse gewichten toe te voegen of de zwaardere bag te gebruiken. Dit zorgt voor een goede opbouw in de les en een effectieve HIT training. De tabata track ten slotte daagt de deelnemers uit op eigen niveau.

Het LXR® team is enthousiast, jullie zijn enthousiast, nu moeten jullie deelnemers het zelf gaan ervaren! En dit kwartaal kan dat op een wel heel bijzondere manier, want ter ere van het 1-jarige bestaan van LXR® bieden we alle LXR® clubs een complete GRATIS challenge aan! Deze challenge gaat er voor zorgen dat LXR® voorgoed op je menukaart staat en men naast de funfactor, ook de effectiviteit van deze ultieme functionele training gaat beleven!

Deze challenge is een 6-weeks programma speciaal voor leden om het nieuwe jaar goed van start te gaan. Zowel leden als de nieuwe toestroom aan leden kunnen (gratis) aan deze challenge deelnemen, waarbij zij gedurende 6 weken de LXR® challenge aangaan en voorzien worden in een bewegings- en voedingsplan en hiermee hun “New Year’s resolutions” waarheid kunnen maken.

Alles wat je nodig hebt om van de LXR® challenge een succes te maken, staat in de lanceerplanner en de benodigde online en offline promotiematerialen ontvang je van HOW. Dat wordt een waanzinnige start van het nieuwe jaar. Veel plezier met deze kick-ass workout, it’s yours now!
Wij kijken uit naar jullie foto’s en filmpjes van de lancering en challenge en horen graag wat de reacties van jullie deelnemers waren.

Alvast mooie feestdagen en een fit 2018!

Voor alle info over het LXR® programma en de challenge kan er contact opgenomen worden met Annebelle via annebelle@houseofworkouts.com

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

LXR op Facebook LXR op Twitter LXR op Google Plus LXR op Instagram