LXR® XMAS Workouts

LXR kerst

Have Holly Jolly Christmas…. Jawel het kan je niet ontgaan zijn het is bijna weer Kerstmis.

En ja wat ga je doen? Het vieren met vrienden en of familie? Op welke dag ga je het vieren? (Kerstavond, 1ste kerstdag of 2de kerstdag) Ga je voor een volledig diner met alle toeters en bellen? En nee dan bedoel ik niet gourmetten. Of ga je voor allemaal lekkere kleine hapjes. Gooi je alle registers open en laat jij je inner Jamie Oliver los? Of verdeel je de taken zodat iedereen wat lekkers maakt en of meeneemt?

Heb je dat allemaal netjes op een rijtje dan komt de volgende obstakel de kerstboodschappen.
Het lijkt dan of gros van de mensen denkt dat de wereld vergaat. Stress want je moet op tijd je boodschappen in huis halen, dat opzicht is al een workout! Speciale ingrediënten alvast bestellen zodat je die zeker in huis hebt. Of laat je het lekker makkelijk thuis bezorgen?

En altijd na afloop…. We hebben wederom te veel ingekocht en we hebben eten over.
Neem a.u.b. wat mee naar huis dus krijg je een vol Tupperware bakje mee.
Van al dat harde werken moet je gewoon bijkomen en hoe doe je dat? Door te sporten natuurlijk en de logische keuze is LXR®!

Als instructeur wil je natuurlijk ook gezellig maken voor je deelnemers dus hoe makkelijk kan je het jezelf maken door een Kerstworkout te doen voor je deelnemers. ‘Thema is kerst” dus makkelijk qua aankleding/muziek.

Mijn tip is zorg dat je als je wilt trainen met X-MAS muziek dat het wel past bij de oefeningen/essentie van de track. En verander de les niet in alleen maar kerstnummers. Pak 1 tot max 3 kerstnummers en integreer deze in jouw les. De mensen zullen dan nog wel hard moeten werken en zeker voldoening uit de les halen en calorieën kunnen verbranden, die ze ook deze dagen tot ze toe nemen.

Wat je ook kunt doen is een circuitvorm doen met LXRbag. Laat ze allemaal werken op (kerst) muziek en dan kan jij rond lopen motiveren en corrigeren. Laat het FUN-element i.i.g. wel hoogtij vieren!

Vergeet vooral niet om te filmen en foto’s te maken want dat vinden de deelnemers leuk!
En daarbij kan je dat ook weer gebruiken op Social media en daardoor weer reclame maken voor jouw Sportclub.

In ieder geval maak er super feest van en fijne feestdagen/traindagen alvast gewenst.

Met sportieve groeten,
Borke

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

LXR op Facebook LXR op Twitter LXR op Google Plus LXR op Instagram