LXR® trainers los at Healthy Fest

healthy fest LXR

LXR® Mastertrainer Geert praat je bij over Healthy Fest

Van 19 tot 21 mei stond met grote letters HEALTHY FEST in mijn agenda! Het was mijn eerste keer op dit nieuwe gezondheidsfestijn, maar de aftermovies van vorig jaar zagen er veelbelovend uit, dus vol verwachting reisde ik af naar vakantiepark De Eemhof. Veel tijd om een beetje rond te neuzen en de sfeer te proeven had ik niet, want diezelfde avond stond er een lezing op het programma die ik samen met Renata Jarz en Iris de Goede presenteerde. In ons knusse vakantie appartement zetten we nog even de laatste puntjes op de “i” van de presentatie om ons vervolgens te haasten naar de tent waar zo’n 300 op ons stond te wachten. Spannend dus!

Saved by the Yoga dames

Ik weet niet of het daadwerkelijk de spanning was, of het feit dat ALLE huisjes er in zo’n park hetzelfde uitzien, maar op één of andere manier konden we onze locatie niet vinden en raakten we verdwaald! Gelukkig kregen we hulp van een paar vriendelijke yoga dames die toevallig ook naar de lezing over “De Drie Pijlers van Gezondheid” gingen, waardoor we netjes op tijd op de plaats van bestemming arriveerden. Daar gleed de stress ons al snel van de schouders: een enorme tent, sfeervol verlicht en ingericht met knusse kussen en zitzakken, waar iedereen lekker lag te chillen van een dag hard sporten. Zelfs op het podium was chillen verplicht: ook hier lagen zitzakken voor de presenters. Het was een unieke ervaring om in zo’n intieme sfeer te mogen presenteren voor zo’n grote groep fitness liefhebbers en trainers.

Zon, gezonde sapjes & veel positieve energie

Zaterdag hoefde ik niet te presenteren, en kon ik eens lekker als “deelnemer” rondstruinen op het festivalterrein. Het zonnetje scheen, het terrein was prachtig aangekleed en er waren alleen maar vrolijke mensen. Het echte festivalgevoel dus. En met het feit dat ik een van de weinige mannelijke bezoekers was kon ik ook prima leven. Ik heb een paar interessante yogalessen gevolgd, heel veel gezonde sapjes gedronken en een vegetarische hamburger gegeten (het is tenslotte HEALTHY Fest…) en had eindelijk weer eens de kans om andere presenters aan het werk te zien. Een superdag met heel veel positieve energie.

Het dak er af bij de LXR® training

Zondag stond LXR® op het programma! Het was warm, heel warm en de deelnemers waren al twee en een halve dag keihard aan het sporten, dus we hoopten dat ze nog wat energie over hadden. Maar al gauw stroomde het veld helemaal vol en hebben Master Trainer Dennis en ik het dak eraf geramd! 100 fitnessbags vlogen door de lucht in te lekkere lentezonnetje en het zweet gutste van onze lichamen. Supertof om te zien hoe iedereen alles gaf tijdens de training, terwijl de meesten nog nooit een LXR® les hadden gedaan. Uiteraard hebben we afgesloten met een legendarische selfie. Ook na de les ontvingen we veel leuke reacties en werd er gevraagd waar de LXR® lessen gevolgd kunnen worden.

Mijn eerste Healthy Fest ervaring was top! Super om te mogen presenteren op een event waar fitness, gezondheid, eten en fun samen komen en waar trainers en deelnemers elkaar ontmoeten! Een “natural high” van positieve energy. See you next year!

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

LXR op Facebook LXR op Twitter LXR op Google Plus LXR op Instagram