LXR® Summer Challenge

 

In 6 weken klaar voor de zomer

De eerste stranddagen zitten er alweer op en wij hebben mogen genieten van de eerste warme zonnestralen; Nederland is dus inmiddels al summer ready, maar ben jij dat ook? Veel tijd hebben we niet meer, desondanks willen wij alsnog lekker in ons vel zitten, jij ook?

Geef je dan nu op om mee te doen met de LXR® Summer Challenge! In slechts 6 weken tijd een fittere versie van jezelf worden! Wie wil dat nou niet?

LXR® Summer Challenge op jouw club

Bij deze LXR® Summer Challenge ontvang je als deelnemende club voor jouw deelnemende leden een 6-weekse guide met hierin handvatten en richtlijnen, gericht op voeding en beweging. ”Simplicity is key”, het is geen ingewikkeld voedingsplan of onmogelijk sportregime, maar een guideline die na 6 weken zorgt voor gezonde gewoonten en een blijvende levensstijl. We hebben een LXR® challenge van 6 weken ontwikkeld om de leden (onderling) te motiveren, meer bonding met de club en haar leden te creëren en hen een duwtje in de rug te geven.

Daarnaast brengt deze tool zowel nieuwe als huidige leden in contact met de LXR® les en andere groepslessen, wat dé retentietool voor een sportclub is.

Loyale en gemotiveerde leden zijn de beste reclame voor jouw club en daar helpen wij graag een handje bij!

De LXR® Summer Challenge is een dienst van House of Workouts om jou als club te helpen. Wij verwachten wel dat er voldoende promotie wordt gemaakt en de leden geënthousiasmeerd zullen worden. Verder hebben wij alles voor je uitgestippeld.

Geef je nu op door een e-mail te sturen naar mail@houseofworkouts.com!

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

LXR op Facebook LXR op Twitter LXR op Google Plus LXR op Instagram