LXR® nieuwe groepsfitness sensatie 2017

groepsfitness sensatie

De lancering van LXR® is een groot succes. Sinds de introductie door XCORE® & BRN® Event in de Broodfabriek in Rijswijk stromen de aanmeldingen binnen. De eerste lessen waren binnen 1 dag volgeboekt. Voor diegenen die het gemist hebben een korte update. LXR®, je spreekt het uit als elixer en nee het is geen toverdrankje. Gewoon hard werken met een beetje luxe.

Wat is LXR®?

Het is een exclusief trainingsprogramma voor de iedereen die weinig tijd heeft voor een uitgebreide fitnessprogramma. LXR® speelt in op de laatste trends in de fitnessbranche met wetenschappelijk onderbouwde trainingen, die aansluiten bij de behoeften van deze tijd. Een combinatie van Functional Strength met High Intensity Interval Training en Self Myofascial Release (SMR) met Dynamic Stretching in een concept. Het concept bestaat uit twee unieke trainingsprogramma’s. LXR® Strength en LXR® Mobility.

Wanneer is LXR® iets voor jou?

  • Je bent op zoek naar een korte training met hoog rendement en snel resultaat.
  • Je wil je spieren “ slimmer” maken en je core sterker.
  • Je bent op zoek naar een groepsles met motiverende mastertrainers.
  • Je wil vrijer bewegen en blessuren voorkomen.
  • Je wil sporten om al je stress te laten verdwijnen.

LXR® strength

Tijdens deze 30 minuten durende workout wordt je sterker, slanker en fitter. Doordat je vet verbrand ontwikkel je spierkracht en verbetert je je conditie. Je uithoudingsvermogen wordt met deze training zeker op de proef gesteld. De Sandbag zorgt ervoor dat je met iedere oefening je buikspieren voelt. Squats, lunges, presses en rotaties wisselen elkaar in hoog tempo af. De uitdagende oefeningen en de motiverende muziek zorgen uiteindelijk voor een maximaal rendement.

LXR® Mobility

Tijdens dit gedeelte van de workout besteden we aandacht aan mobiliteit, flexibiliteit en spierherstel. Deze training duurt ongeveer 15 minuten. Uiteindelijk zal je als deelnemer de trainingszaal flexibel en vol energie verlaten. Iets voor jou? Neem gerust contact met ons op door het formulier in te vullen aan de rechterkant.

Wil je meer weten over de lancering van LXR® Training. Lees dan hier het artikel wat onlangs in Body Life Magazine verscheen.

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

LXR op Facebook LXR op Twitter LXR op Google Plus LXR op Instagram