LXR® licentiehouder worden?

LXR licentiehouder worden

De LXR® licentie geeft uw sportclub de mogelijkheid om iedere 3 maanden een officiële LXR® training te geven met een vaste choreografie en muziek. Ieder kwartaal is er een nieuwe LXR® release, als LXR® Certified Club ontvangt u digitaal; de choreo en muziek. 

Hoe krijg en behoud ik LXR® in mijn sportschool? 

De LXR® Certified instructeurs worden ieder kwartaal bijgeschoold. Tijdens deze kwartaallancering wordt er ingegaan op de nieuwste technieken. De deelnemers ontvangen de choreo en muziek digitaal. Graag houden wij de kwaliteit van onze instructeurs hoog en vragen wij hen minimaal 2 kwartalen per jaar bij te wonen. Worden er meerdere kwartalen gemist? Dan wordt de instructeur gevraagd onze hercertificering te volgen.

Hoe word ik LXR® Instructeur? 

De LXR® training mag uitsluitend worden gegeven door LXR® Certified instructeurs. Middels een 2-daagse opleiding worden uw instructeurs opgeleid tot LXR® instructeur. Voor deelname aan deze opleiding dient de instructeur de basiscompetenties van het lesgeven te beheersen zoals tellen, cuen, werken met choreografie, deelnemers coachen etc.

Inschrijven voor de opleiding? Check hier de opleidingsdata en het inschrijfformulier.

Welke materialen heb ik nodig?

De LXR® fitnessbag is verkrijgbaar in 2 maten. De opbergstandaard wordt in de LXR® look en feel geleverd. Uiteraard adviseren wij u graag in de optimale samenstelling voor uw club. Lees hier meer over de workout. 

Hoe krijg ik LXR in mijn club

Hoe trek ik nieuwe leden aan met LXR®?

Ter promotie van het LXR® licentieprogramma ontvangt u als LXR® Certified Club marketingmaterialen bestaande uit:

  • Flyers
  • Lanceerposters
  • LXR® banner
  • Naamsvermelding op de website en in nationale campagnes
  • Digitale marketing materialen

Waarom kiest u voor LXR®?

De concurrentie in de fitnessbranche is hoog, leden zijn kritischer en verwachten meer. Waarmee trekt u zoekende potentiële leden aan? Een stabiele groepsfitness afdeling, die dynamisch, interessant en verantwoordelijk is. Daarnaast zal het zoeken en aanstellen van nieuw personeel makkelijker gaan. Door het  volgen van een LXR® opleiding zijn uw instructeurs goed opgeleid. Goed opgeleide en enthousiaste instructeurs zorgen ervoor dat leden, lid blijven.

Wilt u starten met LXR®? Neem dan contact met ons op.

LXR op Facebook LXR op Twitter LXR op Google Plus LXR op Instagram