Foamrolling in Praag

A day in the life of Borke

FOAMROLLING
Foamrolling in Praag. 
De wekker gaat het is 6:00 uur.  Snel even douchen want de jongens moeten wakker gemaakt worden want om 6.30 uur gaan we ontbijten. Ik ben deze week in Praag met het Nederlands ijshockey team Under 14. We doen mee aan het internationaal ijshockey toernooi. Zoals je misschien al wist, ben ik één van de coaches (goalie coach). De Jongens moeten 2 wedstrijden spelen vandaag. Om 9:15 uur spelen we de eerste wedstrijd tegen Tsjechië en om 14.30 uur de tweede tegen Ijsland.

De foamroller van LXR®

Naast goalie coach ben ik ook dryland coach. Wat dat is? Ik zorg ervoor dat iedereen game ready is. Een goede warming up is hiervoor natuurlijk belangrijk. De foamroller van LXR® zorgt altijd voor dikke pret bij de jongens. Het is niet alleen leuk om te doen, maar voorkomt later verzuring en blessures.

FOAMROLLING

De warming up verloopt goed, ze zijn geconcentreerd en goed gefocust bezig. Dit kan wat worden de eerste wedstrijd. Snel om kleden en spelen maar!

De wedstrijd is spannend het spel gaat op en neer. Na de eerste periode staat het 2-2. Een korte dweilpauze en daarna verder. De wedstrijd eindigt in  gelijkspel 4-4 dus loopt uit in een penalty shootout. Super spannend en meer dan verdiend winnen we de eerste wedstrijd.Na de game moeten ze snel omkleden en wederom foamrollen douchen en eten. We gaan ons direct weer klaar maken voor de tweede game tegen IJsland . Ronde 2 nieuwe ronde nieuwe kansen. Met dezelfde voorbereiding want….. never Change a winning streak…..

De 2de game gaat super deze winnen we met 8-2. IJsland heeft niks te vertellen. Met een mooi resultaat in onze broekzak gaan we cultuur snuiven. Het is 16.00 uur en we gaan Praag verkennen.

FOAMROLLEN

Met 20 jonge jongens Praag verkennen

Met 20 jonge jongens door de de stad. Je kunt je voorstellen hoe dat gaat. Ze zijn zeer geïnteresseerd in de Rolls Royle dealer, maar voor de Karelsbrug of het astronomisch uurwerk van Praag ho maar…. 😉

Wat wel aanslaat is het eten want dat is toch wel heel belangrijk voor de jonge sporters. De Italiaan is bij uitstek het beste. Alle buikjes zijn weer goed gevuld en rustig lopen we terug naar de opstapplaats van de bus. De laatste halte is het het hotel. Morgen weer een nieuwe dag om te knallen! Top!

FOAMROLLING

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

LXR op Facebook LXR op Twitter LXR op Google Plus LXR op Instagram