Een woensdag met Dennis van der Hoeven

Een woensdag met Dennis van der Hoeven

Op pad met Dennis

Het is weer woensdag! Zodra de wekker gaat stap ik uit bed en kan de dag beginnen. Eerst een stevig ontbijt: 4 bruine boterhammen met appelstroop. Verantwoord maar vooral heel erg lekker. Goed ontbijten is voor mij een must omdat mijn dagen altijd in het teken staan van sporten. Zoals jullie misschien wel al weten heb ik mijn eigen sportclub Sport2bFit in Hazerswoude – Rijndijk. Op de club bieden we meer dan 50 groepslessen aan. Waaronder twee van mijn favorieten XCORE® en LXR®. Vanavond is het weer zo ver en geef ik LXR® aan een super gemotiveerde groep.

Voordat het zo ver is ga ik nog even een rondje rennen in het park vlakbij mijn huis. Hardlopen in het zonnetje is absoluut geen straf. Ik hou er van om buiten te sporten, de buiten lucht doet een mens gewoon goed. Nadat ik heb gedoucht is het tijd voor de administratie. De middag vliegt altijd zo voorbij en dan is het tijd om naar de club te gaan. Het is praktisch bij mij om de hoek. Vijf minuutjes rijden en ik ben er al.

No pain, no gain

De avond begint met een stevige XCORE® les met LXR® er achteraan. Vanavond is het volle bak. De deelnemers op woensdagavond zijn altijd top. Ze hebben energie voor 10. Als trainer is dat natuurlijk erg motiverend. Na de training wordt er vaak nog even met elkaar gesproken. Ik hoor zeer positieve geluiden over LXR®. Het is zwaar maar bij velen zie je al heel snel resultaat. De combinatie van de Strength en Mobility training zorgt ervoor dat eigenlijk iedereen goed mee kan komen. Spierpijn is bijna onoverkomelijk maar je weet wat ze zeggen: no pain, no gain.

Een goede maaltijd is belangrijk voor je herstel

Na de lessen ga ik naar huis en staat er een topmaaltijd op me te wachten. Biefstuk, salade en aardappeltjes uit de oven met als toetje natuurlijk kwark. Een goede maaltijd na het sporten is belangrijk voor je herstel. Lijkt het je leuk om eens mee te doen? Kom dan gewoon eens langs voor een proefles! Ik weet dat jij het kan.

Via onze clubfinder vind jij de sportschool in jou de buurt LXR® training aanbiedt. 

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

LXR op Facebook LXR op Twitter LXR op Google Plus LXR op Instagram