Afgelopen zondag werd LXR®#5 in de Supperclub gereleased, hoe was dat?

LXR release Supperclub

LXR® #5 in de Supperclub in hartje Amsterdam

Zondag 26 november was het dan zover, de lancering van onze nieuwste LXR® les in de Supperclub in hartje Amsterdam!
Hoe cool is dat om daar LXR® #5 te presenteren!
Het begon al ’s-Ochtends al, ik had toch wel wat zenuw kriebels en spanning. Hoe zouden de reacties zijn? Zou iedereen hem tof vinden? En hoe zou de beleving zijn in een zo’n club waar je normaal gewoon lekker gaat eten en/of feesten?

We hadden met ons team afgesproken bij Sport2bfit om daar vandaan met zijn allen die kant op te gaan. Alle bags, de foamrollen en onze spullen ingeladen en we konden die kant op.
Het adres van de parkeergarage ingevoerd en met een lekker muziekje gezellig die kant op! En dan rij je daar, hartje Amsterdam en opzoek naar de parkeergarage. Wat is Amsterdam toch een gave stad!!

We waren ruim op tijd aangekomen en liepen zo naar de Supperclub. De dames van House of Workouts hadden het super tof aangekleed en toen ik de ruimte binnen liep was ik echt verbaasd over hoe gaaf die ruimte was!! Hoog, sfeervol en gave verlichting.
Alle collega’s van de XCORE® en de BRN® eerst even gedag gezegd en nog even bijgepraat, altijd leuk om dit gezellige team weer te zien!

Eerst waren mijn collega’s Wendy, Carmen en Rick aan de beurt voor de lancering van XCORE® #52. De zaal was super druk en de sfeer was geweldig!! Wat een enthousiasme!!

Daarna was het de beurt aan Wendy en mij om te knallen met de LXR® les!! We hadden er echt “supper” veel zin in…😉
En als je dan bezig bent en je voelt het enthousiasme in de zaal, de energie die vrijkomt, dat is gewoon waarom je les wilt geven!
In deze LXR® #5 hebben we er bewust voor gekozen om te bewegingen iets eenvoudiger te houden, zodat onze deelnemers zich meer kunnen geven tijdens de workout. Voor de instructeurs is het hierdoor makkelijker om de deelnemers beter te kunnen coachen en te motiveren.

Dit alles kwam perfect uit in de Supperclub!! De sfeer was super goed! En de instructeurs waren super enthousiast!
De reacties na afloop waren dan ook heel goed! Lekkere muziek!! En precies wat we wilde , dat de les eenvoudiger is, zodat ze beter kunnen coachen en motiveren.

Wij gaan door met jullie feedback en kunnen zo samen werken aan een top LXR® #6!!

Na ons kwam het jarige BRN® team de dag afsluiten met hun feest lancering, ook dat was weer een knal les!!
Na afloop nog een gezellige borrel en iedereen kon nog mooie foto’s maken.

Al met al een super geslaagde dag!! En iedereen ging weer met een lach op zijn/haar gezicht naar huis!!

Iedereen onwijs bedankt voor deze energieke en toffe dag!!

LXR Release Supperclub

LXR Release Supperclub

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

LXR op Facebook LXR op Twitter LXR op Google Plus LXR op Instagram